2021-06-14 10:54:39• hírek • Fizetett tartalom

Öltönyök és kiegészítők széles választékával várja ügyfeleit a ValeMar Suits

Egy eleganciát megkövetelő eseményen a hölgyek szebbnél szebb ruhakölteményeikkel könnyedén ellopják a show-t, viszont ez nem jelenti azt, hogy a férfiaknak már ne kellene odafigyelniük megjelenésükre. Egy minőségi, tökéletesen szabott öltöny ugyanis egyedi, stílusos megjelentést kölcsönöz viselőjének, legyen szó esküvőről, jeles ünnepekről vagy akár a mindennapokról.

A szatmári ValeMar Suits nem is olyan régen nyitotta meg kapuit a vásárlók előtt, de már olyan kiemelkedő ügyfelek távoztak elégedetten az üzletből, mint például Adrian Rus labdarúgó, aki élete egyik legfontosabb napján, az esküvőjén viselte az itt készült divatos öltönyt, de hasonlóan kifogástalanul álltak az itt megrendelt zakó-nadrág szettek a Román Testépítő és Fitness Szövetség tagjain is.


A ValeMar Suits bemutatóüzletében a konfekció méretek mellett természetesen egyedi, személyre szabott öltönyt is lehet kérni, melyeket helyben, nagy hozzáértéssel készítenek el minőségi anyagokból. Mindezeken túl az inget, a nyakkendőt, az övet, de még a mandzsettagombot is be lehet itt szerezni, azaz minden adott ahhoz, hogy az ügyfél által óhajtott öltözetet egyszerűen és gyorsan, egy szakértő tanácsait követve lehessen összeállítani.


A ValeMar Suits hétfőtől péntekig 9 és 17 óra között, szombaton pedig 10-től 1-ig várja leendő vásárlóit a Fabricii utca 32. szám alatt (a Daniel Prodan Stadion mellett) található bemutatóüzletbe, de ezen felül érdemes követni az üzlet Facebook-oldalát is, ahol nemrégiben például egy értékes nyereményjátékkal kedveskedtek vásárlóiknak. 








Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: